1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discuss politics - join our community by registering for free here! HOP - the political discussion forum

Logging in

Discussion in 'Suggestions and questions' started by KingBall, May 25, 2007.

  1. KingBall

    KingBall New Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Every time I log in I click the "remember me" box thinking the next time I come here it will remember me but it never does. What's going on?
     
  2. 9sublime

    9sublime Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    2,620
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Bristol
    It will be something to do with enabling cookies and temp files. Ask the mods or admin. I'm not very good at computers compared to some people on here I'm sure.
     
  3. Koios

    Koios New Member

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    That is odd. Could you provide us with a bit more info such as: what browser are you using and does the same thing happen with all your browsers (IE/Firefox/Opera/Safari)

    The remember me feature works fine for me--it could be the level of permission you currently have set.
     
  4. KingBall

    KingBall New Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I'm using Internet explorer. The remember me feature works fine on other boards.

    I don't know what you mean about the level of permission. Any suggestions?
     
  5. Koios

    Koios New Member

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    That is quite odd.. on occassion I will use IE and it works fine.... and I can't seem to understand why other boards are working okay for you when we use vBulletin too.

    Sorry about the level of permissions comment, I was doing something with Linux at the moment and I completely got it mixed up, I meant "privacy settings". I have mine set to "Medium".

    Are you using IE 7 or IE 6... to be honest.. hehehe I would recommend you try Firefox :)
     
  6. 9sublime

    9sublime Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    2,620
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Bristol
    I'm using IE, and it works fine. It will be something to do with his cookies, guarantee.
     
  7. KingBall

    KingBall New Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I set mine to medium too it was on medium high and It's still not working:confused: Do cookies have anything to do with it?
     
  8. Sgt Schultz

    Sgt Schultz New Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    188
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The suburbs of St. Louis
    Guaranteed it is something to do with the cookies. You may want to check your cache settings i.e. to see if it is clearing your cache every time you exit. That can cause problems also.
     
  9. Segep

    Segep Member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    436
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CA
    Delete all your cookies! You will be able to get back in....
     
  10. KingBall

    KingBall New Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Done that and it didn't work.

    Oh well:mad:
     
  11. KingBall

    KingBall New Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    What are cache settings? And where do I find them? This may be my last try:eek:
     
  12. Sgt Schultz

    Sgt Schultz New Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    188
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The suburbs of St. Louis
    I'm on my Linux box at the moment and using Firefox so I'm going from memory but click on the toolbar click on tools, then internet options, then the general tab. You should see settings for your cache there (if using IE7 it's called Browsing History). You can try to change some of the parameters there. Also under the far right tab (Advanced) there is a box that can be checked/unchecked that clears your cache when you exit the browser. What ever it is set at now you may want to change that to see if it helps.
     
  13. Walter

    Walter Administrator Staff Member

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    1,471
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Heart of Europe
    If you're inactive for 30 minutes, the forum will automatically log you off.
     
  14. KingBall

    KingBall New Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Well I did it and it didn't work. But thanks for your help:)
    Maybe I'll switch to fire fox, I here it's better anyway.
     
  15. KingBall

    KingBall New Member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    110
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    This post was about the "remember me" feature not working for me.
     

Share This Page